Disconnect problems;-(

Having software/hardware problems? Get help here!

Disconnect problems;-(

Postby [Aliens]solifer » Thu Nov 10, 2011 5:50 pm

Need help i have never had so much of problem with a game as bf3, it keeps disconnect at startup, timeouts.
It can take up to 20 attempts before i can play.

Do you have problems??
what sort of a problem

If you dont have much probs??
What settings ports are open are you using firewall antivirus??


Need help i want to play not staing in a que and after getting disconnect again??
Image
Image
Camaro - If you don´t own one, you´ll never understand!
<<-Bönder är liksom en egen ras, precis som rörmokare och föräldrar->>
User avatar
[Aliens]solifer
General
General
 
Posts: 7136
Joined: Wed Oct 18, 2006 12:31 pm
Location: Sweden Borlänge

Re: Disconnect problems;-(

Postby WOOKIE1974 » Thu Nov 10, 2011 6:37 pm

i just use the basic windows firewall with avast free anti-virus running in game mode so it doesnt update during game play. might be worth trying that see if it helps
Image

Image
User avatar
WOOKIE1974
Gunnery Sergeant
Gunnery Sergeant
 
Posts: 215
Joined: Fri Dec 31, 2010 12:56 pm
Location: bolton, greater manchester, uk

Re: Disconnect problems;-(

Postby [Aliens]solifer » Thu Nov 10, 2011 6:48 pm

i use a paid version of f secure 2011 and closed firewall now but before that i had added bf3 and so;-(
Image
Image
Camaro - If you don´t own one, you´ll never understand!
<<-Bönder är liksom en egen ras, precis som rörmokare och föräldrar->>
User avatar
[Aliens]solifer
General
General
 
Posts: 7136
Joined: Wed Oct 18, 2006 12:31 pm
Location: Sweden Borlänge

Re: Disconnect problems;-(

Postby [Aliens]Scandhi » Thu Nov 10, 2011 7:21 pm

So it's FeckSeucre that is bothering you then?
Image
Image
User avatar
[Aliens]Scandhi
Captain
Captain
 
Posts: 1475
Joined: Thu Oct 19, 2006 7:29 pm
Location: Lake Vanern county

Re: Disconnect problems;-(

Postby [Aliens]Chrille » Thu Nov 10, 2011 8:42 pm

my game crashes too often
---Work It Harder Make It Better---
--Do It Faster, Makes Us stronger--
----More Than Ever Hour After----
-----Our Work Is Never Over-----
User avatar
[Aliens]Chrille
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel
 
Posts: 2238
Joined: Sat Mar 01, 2008 7:36 pm
Location: Sweden - Skåne - Kristianstad

Re: Disconnect problems;-(

Postby [Aliens]Scandhi » Fri Nov 11, 2011 3:55 am

Solifer; I guess you check Task mangager if there's any game lying in the background? Have that problem sometimes :lolly:
Image
Image
User avatar
[Aliens]Scandhi
Captain
Captain
 
Posts: 1475
Joined: Thu Oct 19, 2006 7:29 pm
Location: Lake Vanern county

Re: Disconnect problems;-(

Postby [Aliens]Björne » Fri Nov 11, 2011 5:34 am

hmmm i havent had any probs with bf3
using w7 pro win firewall antivirus is msoft essensials or what its callad!
Image

Image
User avatar
[Aliens]Björne
2nd Lieutenant
2nd Lieutenant
 
Posts: 821
Joined: Thu Oct 19, 2006 8:58 am
Location: Blekinge Kyrkhult (the place to be)

Re: Disconnect problems;-(

Postby [Aliens]solifer » Fri Nov 11, 2011 6:40 am

:cry: :cry: Even if i did a new installed bf3 on my other win 7 systrem that have no firewall and programs installed a all i have this problem
Image
Image
Camaro - If you don´t own one, you´ll never understand!
<<-Bönder är liksom en egen ras, precis som rörmokare och föräldrar->>
User avatar
[Aliens]solifer
General
General
 
Posts: 7136
Joined: Wed Oct 18, 2006 12:31 pm
Location: Sweden Borlänge

Re: Disconnect problems;-(

Postby [Aliens]Scandhi » Fri Nov 11, 2011 10:59 am

Driver issues?
Image
Image
User avatar
[Aliens]Scandhi
Captain
Captain
 
Posts: 1475
Joined: Thu Oct 19, 2006 7:29 pm
Location: Lake Vanern county

Re: Disconnect problems;-(

Postby [Aliens]heCKLes » Fri Nov 11, 2011 12:49 pm

Is your internet connection ok, any package losses? Had a similar problem with BF2 when we moved to our house. Apparently it was a faulty cable to our house.

Install mIRC, and connect to any server. If your connections drops you'll notice it immediately (and you get a timestamp as well)..
Image
Image
Image
[Aliens]heCKLes
Major
Major
 
Posts: 2059
Joined: Wed Oct 18, 2006 2:42 pm
Location: Sweden / Söderhamn

Re: Disconnect problems;-(

Postby [Aliens]Björne » Fri Nov 11, 2011 2:13 pm

isnt it the same as USER TIMED OUTE in TS
Image

Image
User avatar
[Aliens]Björne
2nd Lieutenant
2nd Lieutenant
 
Posts: 821
Joined: Thu Oct 19, 2006 8:58 am
Location: Blekinge Kyrkhult (the place to be)

Re: Disconnect problems;-(

Postby WOOKIE1974 » Fri Nov 11, 2011 3:01 pm

are you on cable or adsl, if youre on adsl try changing the filters on your phoneline and the ethernet cable to your router
Image

Image
User avatar
WOOKIE1974
Gunnery Sergeant
Gunnery Sergeant
 
Posts: 215
Joined: Fri Dec 31, 2010 12:56 pm
Location: bolton, greater manchester, uk

Re: Disconnect problems;-(

Postby Firespawn6 » Fri Nov 11, 2011 3:17 pm

Don´t use Internet explorer...
Install or update Firefox and use that for your default browser..

And, think of this, defragment your harddisk, very often..

try to test with an another network kable.. (longshoot)

Go on teamspeak so we can talk ;-)
Image
User avatar
Firespawn6
Gunnery Sergeant
Gunnery Sergeant
 
Posts: 223
Joined: Mon Oct 04, 2010 3:42 pm
Location: Sweden, Falun

Re: Disconnect problems;-(

Postby [Aliens]solifer » Fri Nov 11, 2011 4:33 pm

WOOKIE1974 wrote:are you on cable or adsl, if youre on adsl try changing the filters on your phoneline and the ethernet cable to your router


Cable and its fiber 100/10 mbps but in real test it gives 95/22mbps.
Image
Image
Camaro - If you don´t own one, you´ll never understand!
<<-Bönder är liksom en egen ras, precis som rörmokare och föräldrar->>
User avatar
[Aliens]solifer
General
General
 
Posts: 7136
Joined: Wed Oct 18, 2006 12:31 pm
Location: Sweden Borlänge

Re: Disconnect problems;-(

Postby [Aliens]solifer » Fri Nov 11, 2011 4:36 pm

Firespawn6 wrote:Don´t use Internet explorer...
Install or update Firefox and use that for your default browser..

And, think of this, defragment your harddisk, very often..

try to test with an another network kable.. (longshoot)

Go on teamspeak so we can talk ;-)


Always a good disk never defragmented, tryed both cable and wireless same probs, cabel is ok.
I tryed Explorer latest Firefox and Opera same problems all time, never had any issues like this on BC2 Crysis or other game.
Im working now fireSpawn so TS have to wait.
Image
Image
Camaro - If you don´t own one, you´ll never understand!
<<-Bönder är liksom en egen ras, precis som rörmokare och föräldrar->>
User avatar
[Aliens]solifer
General
General
 
Posts: 7136
Joined: Wed Oct 18, 2006 12:31 pm
Location: Sweden Borlänge

Next

Return to Tech-support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron