Problem

Having software/hardware problems? Get help here!

Problem

Postby [Aliens]Novas_Father » Sat Jul 03, 2010 1:22 pm

i cant play bc2 anymore.. it crashes to desktop all the time..
i have no antivirusprog...i dont know whats the problem is...
:cry: :cry:

PLZ HELP ME!!!!
[Aliens]Novas_Father
Gunnery Sergeant
Gunnery Sergeant
 
Posts: 273
Joined: Thu Aug 20, 2009 6:04 pm
Location: Norrköping / Sweden

Re: Problem

Postby [Aliens]solifer » Sat Jul 03, 2010 5:13 pm

[Aliens]FatherMucker wrote:i cant play bc2 anymore.. it crashes to desktop all the time..
i have no antivirusprog...i dont know whats the problem is...
:cry: :cry:

PLZ HELP ME!!!!



First you need to rememberwhat you did before this happened??
New hardware? new driver? windows updated some?
If new harware was installed or new driver REVERTand check if sam problem occur?

try set all to default in game?
under your dokument you have a bc2 map copy and paste it to, so you have a copy then remove all in the original filder, RESTART game and try?
Image
Image
Camaro - If you don´t own one, you´ll never understand!
<<-Bönder är liksom en egen ras, precis som rörmokare och föräldrar->>
User avatar
[Aliens]solifer
General
General
 
Posts: 7136
Joined: Wed Oct 18, 2006 12:31 pm
Location: Sweden Borlänge

Re: Problem

Postby [Aliens]Novas_Father » Sun Jul 04, 2010 7:26 pm

First you need to rememberwhat you did before this happened??
New hardware? new driver? windows updated some?
If new harware was installed or new driver REVERTand check if sam problem occur?

try set all to default in game?
under your dokument you have a bc2 map copy and paste it to, so you have a copy then remove all in the original filder, RESTART game and try?[/quote]

it came with the new patch...but in tha same time i installed my other grafik kort an then i reinstalled the pc.... and now it dosnt work to play....
[Aliens]Novas_Father
Gunnery Sergeant
Gunnery Sergeant
 
Posts: 273
Joined: Thu Aug 20, 2009 6:04 pm
Location: Norrköping / Sweden

Re: Problem

Postby [Aliens]solifer » Sun Jul 04, 2010 7:28 pm

[Aliens]FatherMucker wrote:First you need to rememberwhat you did before this happened??
New hardware? new driver? windows updated some?
If new harware was installed or new driver REVERTand check if sam problem occur?

try set all to default in game?
under your dokument you have a bc2 map copy and paste it to, so you have a copy then remove all in the original filder, RESTART game and try?


it came with the new patch...but in tha same time i installed my other grafik kort an then i reinstalled the pc.... and now it dosnt work to play....[/quote]

Using crossfire , check in catalyst driver for a setting for 2 cards??
Image
Image
Camaro - If you don´t own one, you´ll never understand!
<<-Bönder är liksom en egen ras, precis som rörmokare och föräldrar->>
User avatar
[Aliens]solifer
General
General
 
Posts: 7136
Joined: Wed Oct 18, 2006 12:31 pm
Location: Sweden Borlänge

Re: Problem

Postby [Aliens]Novas_Father » Sun Jul 04, 2010 7:57 pm

it is enabled
[Aliens]Novas_Father
Gunnery Sergeant
Gunnery Sergeant
 
Posts: 273
Joined: Thu Aug 20, 2009 6:04 pm
Location: Norrköping / Sweden

Re: Problem

Postby [Aliens]Novas_Father » Mon Jul 05, 2010 10:00 am

now i have tryed with only one card and it still the same problem.. :cry:
[Aliens]Novas_Father
Gunnery Sergeant
Gunnery Sergeant
 
Posts: 273
Joined: Thu Aug 20, 2009 6:04 pm
Location: Norrköping / Sweden

Re: Problem

Postby [Aliens]solifer » Mon Jul 05, 2010 7:32 pm

[Aliens]FatherMucker wrote:now i have tryed with only one card and it still the same problem.. :cry:



revert to an old catalyst that you know worked before!
install another game to test also?
remvoe all cheats and hacks and im sure it will work :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :upyour: :obey: :yes:
Image
Image
Camaro - If you don´t own one, you´ll never understand!
<<-Bönder är liksom en egen ras, precis som rörmokare och föräldrar->>
User avatar
[Aliens]solifer
General
General
 
Posts: 7136
Joined: Wed Oct 18, 2006 12:31 pm
Location: Sweden Borlänge

Re: Problem

Postby [Aliens]Novas_Father » Wed Jul 07, 2010 5:23 pm

ja har testat allt nu... en kompis som jobbar som datatekniker har kollat allt o provat massa saker o spelat o de på den säger att de inte e nått fel... måste vara bc2...

e väla bara avinstallera skiten!!! :x :x
[Aliens]Novas_Father
Gunnery Sergeant
Gunnery Sergeant
 
Posts: 273
Joined: Thu Aug 20, 2009 6:04 pm
Location: Norrköping / Sweden

Re: Problem

Postby [Aliens]solifer » Wed Jul 07, 2010 8:18 pm

reinstall bc2 , or in worst case reinstall windows
Image
Image
Camaro - If you don´t own one, you´ll never understand!
<<-Bönder är liksom en egen ras, precis som rörmokare och föräldrar->>
User avatar
[Aliens]solifer
General
General
 
Posts: 7136
Joined: Wed Oct 18, 2006 12:31 pm
Location: Sweden Borlänge

Re: Problem

Postby [Aliens]Novas_Father » Wed Jul 07, 2010 8:25 pm

[Aliens]solifer wrote:reinstall bc2 , or in worst case reinstall windows

i have reinstalled the windows... it the same thing anyway!

I hate Dice... :x
[Aliens]Novas_Father
Gunnery Sergeant
Gunnery Sergeant
 
Posts: 273
Joined: Thu Aug 20, 2009 6:04 pm
Location: Norrköping / Sweden

Re: Problem

Postby [Aliens]kronenbourg » Wed Jul 07, 2010 8:42 pm

Bloody hell, that's a bit extreme, having to reinstall Windows for a game :twisted: :twisted:
Image

Image
User avatar
[Aliens]kronenbourg
Lieutenant General
Lieutenant General
 
Posts: 4665
Joined: Thu Oct 19, 2006 7:20 am
Location: Bradford, England

Re: Problem

Postby [Aliens]Novas_Father » Wed Jul 07, 2010 9:43 pm

yeah... and it even dosn't matter... don't working anyway!!! :x

It's the new f*cking update!!!!
[Aliens]Novas_Father
Gunnery Sergeant
Gunnery Sergeant
 
Posts: 273
Joined: Thu Aug 20, 2009 6:04 pm
Location: Norrköping / Sweden

Re: Problem

Postby [Aliens]solifer » Wed Jul 07, 2010 10:18 pm

can u play single game as it is now?
If not uninstall game, reboot pc
Unplugg internet, install game then try single, or if that cant be done cause of registration, say no to first and rest of update and try single game again, this way it can show u if its really the game, read ati forum for more info, post up a question there for maybe a solution
Image
Image
Camaro - If you don´t own one, you´ll never understand!
<<-Bönder är liksom en egen ras, precis som rörmokare och föräldrar->>
User avatar
[Aliens]solifer
General
General
 
Posts: 7136
Joined: Wed Oct 18, 2006 12:31 pm
Location: Sweden Borlänge

Re: Problem

Postby [Aliens]Novas_Father » Thu Jul 08, 2010 12:02 pm

i give this shit up..it's sad that dice evan can do a patch that works... :x

i have to wait until they realese a new patch...cant look for the solution myself, it's many who has the same problem so i hope f*cking dice can do a fix to solve the problem soon.....
[Aliens]Novas_Father
Gunnery Sergeant
Gunnery Sergeant
 
Posts: 273
Joined: Thu Aug 20, 2009 6:04 pm
Location: Norrköping / Sweden

Re: Problem

Postby [Aliens]solifer » Thu Jul 08, 2010 12:10 pm

[Aliens]FatherMucker wrote:i give this shit up..it's sad that dice evan can do a patch that works... :x

i have to wait until they realese a new patch...cant look for the solution myself, it's many who has the same problem so i hope f*cking dice can do a fix to solve the problem soon.....



understandable, but sometime ati or other users find a solution, have you seen anyone that has done that??
Image
Image
Camaro - If you don´t own one, you´ll never understand!
<<-Bönder är liksom en egen ras, precis som rörmokare och föräldrar->>
User avatar
[Aliens]solifer
General
General
 
Posts: 7136
Joined: Wed Oct 18, 2006 12:31 pm
Location: Sweden Borlänge

Next

Return to Tech-support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron