Page 1 of 1

Bf2 probs...

PostPosted: Thu Sep 24, 2009 2:57 pm
by [Aliens]Novas_Father
i cant play bf2 or sf.... it just closes down to desktop after just some minute.... :( :( :(

anyone who knows whats that happens???

PLZ HELP ME!!!!!!!

Re: Bf2 probs...

PostPosted: Thu Sep 24, 2009 4:44 pm
by [Aliens]acer
Is it after 1min of playing?

Re: Bf2 probs...

PostPosted: Thu Sep 24, 2009 4:46 pm
by [Aliens]solifer
Have you installed new patch and nothing else?
did it work before patch?
are you sure its not a heat problem? do other games work?
Wich os vista ,xp, win7??
Do you have old version on also 1.41 for bf2, is it the same problem there?
Is single play working or not

How long into the game do you come, can you play, or is it just menus you come to??

Re: Bf2 probs...

PostPosted: Thu Sep 24, 2009 4:51 pm
by [Aliens]Novas_Father
[Aliens]solifer wrote:Have you installed new patch and nothing else?
did it work before patch?
are you sure its not a heat problem? do other games work?
Wich os vista ,xp, win7??
Do you have old version on also 1.41 for bf2, is it the same problem there?

How long into the game do you come, can you play, or is it just menus you come to??

its just stops after a little while.... and out on the desktop..
ihave reinstalled hole my pc 2 days ago..it is vista 32 and the pc is only 40 degrees..
i have only 1,5 installed...

Re: Bf2 probs...

PostPosted: Sun Sep 27, 2009 5:34 pm
by =1PARA=Assassin
[Aliens]FatherMucker wrote:
[Aliens]solifer wrote:Have you installed new patch and nothing else?
did it work before patch?
are you sure its not a heat problem? do other games work?
Wich os vista ,xp, win7??
Do you have old version on also 1.41 for bf2, is it the same problem there?

How long into the game do you come, can you play, or is it just menus you come to??

its just stops after a little while.... and out on the desktop..
ihave reinstalled hole my pc 2 days ago..it is vista 32 and the pc is only 40 degrees..
i have only 1,5 installed...



You MUST install patch 1.41 BEFORE you install 1.5
That should fix it.
:D :D :D

Re: Bf2 probs...

PostPosted: Mon Sep 28, 2009 4:36 pm
by [Aliens]Novas_Father
i know that Assassin.... but thans anyway!!
but my pc think it another way!!!

sometimes it works and sometimes not!! :(