Please help!! huge mouse problem

Having software/hardware problems? Get help here!

Please help!! huge mouse problem

Postby Spadess » Mon Jun 18, 2007 4:30 pm

Just got a deathadder mouse for my bday and as much a beuti it is to look at it. I can hardly play with it. The mouse pointer jitters all over the place when im trying to move it in straight lines. Its like its drunk or possesed..

Cant find any help on this. updated driver's but dont think thats the prob. Help!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :(
Image
User avatar
Spadess
1st Lieutenant
1st Lieutenant
 
Posts: 1040
Joined: Wed Oct 18, 2006 1:25 pm

Postby [Aliens]Sobek » Mon Jun 18, 2007 4:41 pm

buy a new one :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
[Aliens]Sobek
First Sergeant
First Sergeant
 
Posts: 540
Joined: Sun May 13, 2007 12:50 am
Location: Hamar,Norway

Postby [Aliens]Sobek » Mon Jun 18, 2007 4:42 pm

Have you tried to turn down the mouse speed?

Is it connected properly?
Last edited by [Aliens]Sobek on Mon Jun 18, 2007 4:44 pm, edited 1 time in total.
[Aliens]Sobek
First Sergeant
First Sergeant
 
Posts: 540
Joined: Sun May 13, 2007 12:50 am
Location: Hamar,Norway

Postby =1PARA=Assassin » Mon Jun 18, 2007 4:43 pm

Has your PC recognised the hardware etc?
Image
User avatar
=1PARA=Assassin
Colonel
Colonel
 
Posts: 2654
Joined: Wed Oct 18, 2006 1:08 pm
Location: West Of Scotland

Postby Spadess » Mon Jun 18, 2007 5:51 pm

Tried all sort's to do with its drivers and adjusting of dbi ect.. mouse pad is clean lol. didnt expect this to happen.. :?: :?:
Image
User avatar
Spadess
1st Lieutenant
1st Lieutenant
 
Posts: 1040
Joined: Wed Oct 18, 2006 1:25 pm

Postby pagan » Mon Jun 18, 2007 5:55 pm

What kind of mousepad do you have?
If you have a mouse pad of glass and use a lasermouse/optical things like that can happen
[Aliens]Pagan
Youre a bum
Youre a punk
Youre an old slut on junk
Lying there almost dead on a drip in that bed
You scumbag, you maggot
You cheap lousy faggot
Happy christmas your arse
I pray God its our last

Image
Image
pagan
First Sergeant
First Sergeant
 
Posts: 483
Joined: Wed Oct 18, 2006 3:36 pm
Location: Malmoe, Sweden

Postby [Aliens]solifer » Mon Jun 18, 2007 5:58 pm

I have a copperhead laser mouse and uses icemat black glass mousepad, works great, on shiny glass it will not work, other than that all surfaces works!

Are you using windows xp OR Vista, if vista find drivers suited for deathadder!
Image
Image
Camaro - If you don´t own one, you´ll never understand!
<<-Bönder är liksom en egen ras, precis som rörmokare och föräldrar->>
User avatar
[Aliens]solifer
General
General
 
Posts: 7136
Joined: Wed Oct 18, 2006 12:31 pm
Location: Sweden Borlänge

Postby [Aliens]solifer » Mon Jun 18, 2007 6:01 pm

Maybe you need to update firmware
http://www.razersupport.com/index.php?_ ... ds&_a=view

But read carefully on how to do it!

Read FAQ to find out more info
Image
Image
Camaro - If you don´t own one, you´ll never understand!
<<-Bönder är liksom en egen ras, precis som rörmokare och föräldrar->>
User avatar
[Aliens]solifer
General
General
 
Posts: 7136
Joined: Wed Oct 18, 2006 12:31 pm
Location: Sweden Borlänge

Postby CAB » Mon Jun 18, 2007 6:11 pm

well i use a shiny glass and my razer works on it, but thats not crap like icemat you rest use :rofl: but i know it can be a big problem with some mouses on shiny.

Did you clock the the usb port? i set the usb to 500hz, if you clock it more you are going to have problem. ...do you use anti mouse acc file?
Image
Image

"I'm Rick James, BITCH!!!"
User avatar
CAB
Sergeant Major
Sergeant Major
 
Posts: 786
Joined: Thu Oct 19, 2006 6:14 pm

Postby CAB » Mon Jun 18, 2007 6:17 pm

just go back to defult drivers (plug and play) and test, perhaps uninstalled failed and now previous drivers got some conflict with the new ones?
Image
Image

"I'm Rick James, BITCH!!!"
User avatar
CAB
Sergeant Major
Sergeant Major
 
Posts: 786
Joined: Thu Oct 19, 2006 6:14 pm

Postby Spadess » Mon Jun 18, 2007 7:06 pm

It was the usb port settings.. CAB, cant thank you and everyone else enough 8) 8) Now it works great :o :o :o
Image
User avatar
Spadess
1st Lieutenant
1st Lieutenant
 
Posts: 1040
Joined: Wed Oct 18, 2006 1:25 pm

Postby [Aliens]solifer » Mon Jun 18, 2007 8:03 pm

Good , i rest my case then :lol: :lol:
Image
Image
Camaro - If you don´t own one, you´ll never understand!
<<-Bönder är liksom en egen ras, precis som rörmokare och föräldrar->>
User avatar
[Aliens]solifer
General
General
 
Posts: 7136
Joined: Wed Oct 18, 2006 12:31 pm
Location: Sweden Borlänge

Postby =1PARA=Assassin » Mon Jun 18, 2007 9:31 pm

[Aliens]spadess wrote:It was the usb port settings.. CAB, cant thank you and everyone else enough 8) 8) Now it works great :o :o :o


My BITCH has his uses, well done Spadess... 8) 8) 8)
Image
User avatar
=1PARA=Assassin
Colonel
Colonel
 
Posts: 2654
Joined: Wed Oct 18, 2006 1:08 pm
Location: West Of Scotland

Postby Spadess » Tue Jun 19, 2007 10:44 am

Now it's coming and going again but i found out it may be the tracking. I have a black cloth like mouse pad which may be the wrong choice for this kind of mouse. Heard icemat's are good but also heard it has probs with deathadders. Any here with glass mats and razor mice?
Image
User avatar
Spadess
1st Lieutenant
1st Lieutenant
 
Posts: 1040
Joined: Wed Oct 18, 2006 1:25 pm

Postby =1PARA=Assassin » Tue Jun 19, 2007 10:58 am

I have a black Icemat with a Razer mouse and haven't had any probs.
:D :D :D
Image
User avatar
=1PARA=Assassin
Colonel
Colonel
 
Posts: 2654
Joined: Wed Oct 18, 2006 1:08 pm
Location: West Of Scotland

Next

Return to Tech-support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron