Page 1 of 1

A very strange thing happened..

PostPosted: Tue Oct 15, 2013 9:42 am
by [Aliens]solifer
As many already know is that i have a server running beside me with backups and procon stuff that i also was going to use as a webserver, well thing is that i have used it for a long time..
So the problem i had for a long time is harddrives not showing up/just clicks, but i was able to in many times to rescan and from there i got it up, recent i could not even get all hd's to show.
Im using Windows 2008 R2 wich do work good, i have refunded athleast 2 harddrives cause of this error back to store..

I got really annoyed about this that i started to Google it, and noticed that many more than i have this problem with clicking hd's not showing up and specific drive are Seagate. in one of all topics i did see one blaming power to not be sufficient, so i removed the drive and tryed it in another pc and voila click sound gone and it seemed to work , but as a guy in store said win server2008 might need special hd'sdrives not the GREEN ones, so i went to stor bought myself a Corsair 750w modular put that in my game pc and removed the Corsair 550w and put it into the server, ALL problems are gone everything works flawless.

I would never thought this could be the problem , and the noname power unit i had are thrown a long way from my home, so what did i learn from being a cheap bastard :blaah: :blaah: :rofl:

Quality products do pay in the long run even if they cost's more in the begining.

Re: A very strange thing happened..

PostPosted: Thu Oct 17, 2013 12:54 pm
by Firespawn6
he he nice one! But many times its hard to have enough money..
In psu i always go for over 600W

Re: A very strange thing happened..

PostPosted: Thu Oct 17, 2013 4:27 pm
by [Aliens]solifer
Firespawn6 wrote:he he nice one! But many times its hard to have enough money..
In psu i always go for over 600W


Still psu quality do differ, the one i have is over 500w in a non tuff PC